INTERSolar в Арена Армеец с Adam Beyer, Dubfire и Richie Hawtin

INTERSolar в Арена Армеец с Adam Beyer, Dubfire и Richie Hawtin
5 Декември 2018

В навечерието на Нова година зала Арена Армеец ще бъде домакин на парти от поредицата “INTERSolar“, организирано от YALTA CLUB. Специални гости на събитието, с което феновете на електронната музика ще посрещнат 2019, ще бъдат Adam Beyer, Dubfire и Richie Hawtin.

Шведският диджей и продуцент Adam Beyer е смятан за водеща фигура на световната техно сцена. Артистът купува първите си грамофони през 1990 г. и започва да пуска по местни клубове. Артистът посочва един от първите си професионални записи "Drumcodes 1" като продукцията, която най-добре описва стила му - тежък, с много перкусии и луупове. Adam Beyer издава дебютния си албум "Decoded" през 1996 г., а малко след това основава и първия от трите си лейбъла. Качествените му парчета привличат вниманието на диджеи от цял свят и скоро получава много покани за участия в цял свят. Вторият му албум "Protection" излиза през 1999 г. Три години след това се появява и "Ignition Key". Adam Beyer е един от ключовите продуценти, популяризирали шведската електронна музика в цял свят.

Зад пулта в Арена Армеец на 31-ви декември ще застане и един от най-бързо развиващите се и разностранни артисти на електронната сцена – Dubfire, който ще представи у нас новото си визуално шоу „EVOLV“. Роденият в Иран Dubfire става известен като част от тандема Deep Dish. Заседно с Sharam е създал ремикси за световноизвестни изпълнители като Madonna, Depeche Mode, Dido, Janet Jackson, Justin Timberlake, The Rolling Stones и много други. Въпреки успехите, които бележи като част от Deep Dish, през 2006 г. Dubfire решава да се съсредоточи върху самостоятелна кариера. Първите солови продукции, които реализира са  "Ribcage", "Roadkill", "Emissions" и "I Feel Speed". През 2015 г. Dubfire обиколи 12 държави с един от най-успешните си проекти „HYBRID“, който съчетава елементи от 2D и 3D анимация с аудио на живо и светлинни ефекти.

Третият специален гост на “INTERSolar“ ще бъде легендарният диджей и продуцент Richie Hawtin. Наричан „Кралят на минимал техното“, артистът е иноватор не само в музиката, но и в други области, вариращи от изящни изкуства до технологичен авангард. През 2015 г. канадецът, роден в Англия, издаде албума “From My Mind To Yours”, с който отбеляза 25-годишнината от създаването на музикалната си компания Plus 8 Records. Станал популярен през 90-те с псевдонима Plastikman, той е и един от основателите на техно лейбъла M-nus. Събитията му 'ENTER" се превърнаха в култ за феновете в цял свят. Richie Hawtin е отговорен за популяризирането на техно музиката, както и за развитието на похвати, които днес се използват от водещи имена на електронната сцена.

В партито на 31-и декември ще се включи и резидентът на YALTA CLUB и създател на серията партита 'TAKEOVER' - Liubo Ursiny.

Билети за InterSOLAR в Арена Армеец са достъпни на цени от 50 лв.

Повече подробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

Честито на Васил Андронов, Елвис Димитров, Кольо Дочев, Стефан Янкулов и Яница Чобанова, които печелят покани за четирима от играта ни! :)

Прочетете още