July Morning в CACAO BEACH Club с Betoko, Deso и Kaiski

July Morning в CACAO BEACH Club с Betoko, Deso и Kaiski
27 Юни 2017

Тази година CACAO BEACH Club в Слънчев бряг ще посрещне емблематичния July Morning с Betoko, Deso и Kaiski.

Стилът на мексиканеца Betoko е амалгама от techno, minimal и house с много мелодия. Диджеят е собственик на два лейбъла - OKO Recordings и Chilli Mint Music. Видеото на едно от емблематичните му парчета - "Raining Again" (издадено от Dynamic Music) събра повече от 20 милиона гледания в YouTube. Други знакови тракове на диджея са "U So Fine", "With Or Without You", както и преработката му на "Wicked Game" (заедно с Gemma Hayes).

За последните 20 години Deso е бил резидент на някои от най-добрите клубове в България. Създател е на един от водещите български лейбъли за електронна музика у нас - Seaburn Records. През 2010 г. е обявен за най-добър house и progressive house диджей. Някои от най-запомнящите се негови продукции са "Nobody", както и версията на парчето на Dua Lipa "Be The One", създадена съвместно с Kaiski и Bogdana. Deso е бил на една сцена с артисти като Marco V, Audiofly, Add2Basket, Sultan, David Penn и много други.

Kaiski е на клубната сцена повече от десетилетие. В сетове си залага на разнообразно звучене - от nu disco и deep house до house и tech house. Тракът му "I Want You Back", заедно с Веси Бонева, бе номиниран за клубно парче на 2012 на Best DJ & Club Awards. Kaiski нашумя и с колаборацията си Dayana X "Hand In Hand", а също и с "Heartbreak" (отново съвместно с Веси Бонева).

Прочетете още