Loco Dice, Yaya и Illyus & Barrientos в YALTA CLUB на 17 май

Loco Dice, Yaya и Illyus & Barrientos в YALTA CLUB на 17 май
13 Май 2019

На 17 май (петък) специални гости в двете зали на столичния YALTA CLUB ще бъдат Loco Dice, Yaya и Illyus & Barrientos.

В основната, Room 1 зала на клуба, ще пуска основателят на лейбъла Desolat - Loco Dice, както и един от артистите, записващ за него - Yaya. В партито ще се включи и резидентът на клуба Liubo Ursiny.

Роденият в Тунис Loco Dice живее в Германия, записва в САЩ и има участия на някои от най-големите фестивали за електронна музика в света. Като продуцент е  работил с имена като Marco Carola, Richie Hawtin и Sven Väth, записвал е за лейбъли като M-nus, Cadenza, Ovum, Four Twenty и Cocoon. Loco Dice създава и собствен лейбъл - Desolat, който се превръща в един от най-уважаваните tech house лейбъли в света. Стилът му е повлиян от хип-хоп вълната през 90-те, когато работи с имена като Snoop Dogg, Ice Cube и Usher. 2010 г. се оказва изключително успешна за Loco Dice, след като Sven Väth го прави резидент на концепцията 'Party Animals' в клуб Amnesia в Ибиса. Диджеят е титуляр и на други събития на Белия остров 'Circoloco' в DC-10 и 'Used + Abused' в Ushuaïa.

Заедно с Loco Dice идва и един от артистите на Desolat - Yaya. Младият диджей от Италия привлича вниманието на продуцента с парчето - "Fresca de l’Agua" и през 2009 г. подписва за лейбъла. Музиката на Yaya е вдъхновена от афро-латино звуците в родния му град Торино от 70-те години. Продуцентът пуска в клубове по целия свят като Fabric, Watergate, Cocoricò и много други. В последните години продукции на Yaya издават лейбъли като Cadenza, Be As One и Kina Music.

В същата вечер зад пулта на ъндърграунд 'Room 2' залата на YALTA CLUB, ще застане шотландското хаус дуо Illyus & Barrientos.

Barrientos е роден в Америкa, а родителите му са от Чили, а Illyus израства във Франкфурт, но е роден в Глазгоу. Тандемът започва съвместната си работа през 2014 г. Toolroom Records (лейбълът на Mark Knight) и британската компания Defected Records издават техни парчета като "So Serious", "Takin' Over" и "Shout", които намират място в класациите на специализирания сайт Beatport. Illyus & Barrientos са правили ремикси за артисти като Kylie Minogue, Calvin Harris и Rag'n'Bone Man. Двамата са сред най-търсените английски диджеи в момента - графикът им с участия за тази година вече е пълен с дати в цял свят.

Преди сета на Illyus & Barrientos, партито в Room 2 ще подгрее Juan Alvarez.

Повече информация за събитието тук.

Честито на Денислава Чолакова, Добромир Бонев, Николай Томов, Петко Марков, Петя Стефанова, Светлана Христова и Теодор Тодоров, които печелят по 2 билета от играта ни!

Прочетете още