Mascota и D-Trax с втори сезон на 'InMotion Radio Show' по Радио NOVA

Mascota и D-Trax с втори сезон на 'InMotion Radio Show' по Радио NOVA
10 Януари 2022

На 14 януари Радио NOVA стартира излъчването на втори сезон на 'InMotion Radio Show' - авторското предаване на двама от най-любимите на българските фенове диджеи - Mascota и D-Trax.

Всеки петък от 6 следобед, популярният тандем ще представя ексклузивен 60-минутен сет с най-горещите клубни хаус парчета в ефира на първото и единствено радио в България, излъчващо най-добрата и актуална селекция от музика и предавания в областта на електронната култура.

Освен актуални клубни тракове, в седмичния микс на Mascota и D-Тrax, слушателите ще имат възможността първи да чуят и техни ремикси, mashup-и (смесване на две парчета в едно), както и предстоящи издания на едноименния лейбъл 'InMotion Records'. Едночасовoтo шоу ще завършва с класически хаус трак от последните 20 години.

Mascota застава за първи път зад пулта професионално преди 20 години, по това време е запален фен на tribal и tech house музиката. От 2009 г. е резидент на един от най-известните клубове у нас - Bedroom Premium, а година по-късно започва да миксира емблематичните сезонни 'Fashion' компилации. Стилът на сетовете му може да се определи като импулсивен, енергичен и мелодичен, с deep/ funky/ groove и tech звучене. В дискографията си Mascota има съвместни проекти с имена от световната house сцена като Crazibiza, Ruben Alvarez, Luigi Rocca и Mr. Gago (перкусии). През 2012 г. е отличен с приз „DJ на годината” от Аwards.bg.

D-Trax е талантлив музикален продуцент, звуков инженер и диджей. Неговият неофициален ремикс на хита на Roger Sanchez “Lost” (създаден съвместно в Dimitri Valeff) достигна внушителните 40 милиона гледания в YouТube. В дискографията си има успешни съвместни продукции с Mascota като “Del Sol”, “Zaidi”, „Известна” (с Ицо Хазарта) и други.

През 2015 г. съвместно създават и марката 'InMotion' - музикален канал, лейбъл и серия успешни партита.

'InMotion Radio Show' ще продължи линията 'InMotion', която набляга на енергичната, мелодична и динамична house музика.

Не пропускайте сета на Мascota и D-Trax на 101.7 FM в София, онлайн на www.radionova.bg или в новото мобилно приложение radioplay всеки петък от 18:00. Just listen!

Прочетете още