Нова ера на EXIT Dance Arena!

Нова ера на EXIT Dance Arena!
12 Януари 2018

Добре дошли в новата ера на EXIT Festival Dance Arena с най-добрия ТЕХНО лайнъп!

Миналото лято грандиозната Dance Arena събра погледите на всички с вдъхновяващия нов дизайн на сцената си и обновеното светлинно шоу. Култовата сцена на EXIT Festival съществува вече цели 15 години, през които лоялните фенове и най-великите диджей в света заедно създаваха история. През 2018 Dance Arena се завръща в колосалната Петроварадинска крепост в Нови Сад, Сърбия, с още нововъведения. Техно титаните, които застават зад пултовете ѝ в първия ден на феста – 12 юли, четвъртък – потвърждават слуховете, че и тази година програмата на Арената ще е пълна със звезди. В Techno Thursday влиза пионерът и лидер на глобалното техно движение, Richie Hawtin, мощният техно дует Adam Beyer и Ida Engberg, символът на берлинската сцена, Ben Klock, изгрявящата дива Amelie Lens и талантливата Anastasia Kristensen! Към тях се присъединяват и майстори на жанра от региона: DJ Jock от Хърватска и любимците от Нови Сад Dušan Nikolić и Runy.

ГЕРОИТЕ В ПЪРВИЯ ДЕН НА EXIT DANCE ARENA 2018:

След като обиколи света с лайв проекта CLOSE, представен за първи път на EXIT през 2016, Richie Hawtin се завръща на уважавания сръбски фест, но този път за сутрешен закриващ сет!

В интервю наскоро, познатият и като Plastikman титан, обяви, че си взима кратка почивка в началото на тази година преди да продължи да развива проекта, който беше определен за Best Live Performance от Ibiza DJ Awards 2017! Най-добрата техно двойка, Adam Beyer и Ida Engberg, също се завръща на сцената.

С три деца и две суперуспешни кариери, световните медии ги обявиха за „първото семейство на техното“ и „най-яката двойка на сцената“, а фактът, че двамата се изстреляли към дансинга на берлинския клуб Berghain, веднага след сватбата си, все още забавлява света! След като забележителното шоу Photon срази феновете и медиите, техно легендата Ben Klock се качва на Dance Arena в момент, в който е на върха в кариерата си досега. След последното му участие на EXIT Festival, той спечели отличието Essential Mix of the Year и беше хедлайнер на безкраен лист от топ събития из целия свят.

Ако някой може да напише история на успеха, която да е достойна за филм, това е уникалната Amelie Still. Героинята на белгийската сцена беше определена за „бъдещето на техното“ от Richie Hawtin и Adam Beyer и за успеха ѝ говорят 27-те самолетни билета, които е използвала само през октомври 2017, трите сета на ADE 2017, същият брой сесии само в Новогодишната нощ, разпродадени участия в Европа, Австралия и Нова Зеландия и 4 хита в Top 20 на Beatport през годината!

Само преди 12 месеца тя тепърва прохождаше, а днес вече е хедлайнер на най-великите събития по света и резидент в известния клуб Labyrinth. Изгряващата звезда от руско-датски произход Anastasia Kristensen, има сходна на Amelie история: Mixmag я определи за Best Breakthrough Artist, а сетовете и печелят все повече верни последователи сред феновете и в медиите. DJ Jock пък може да разкаже какво е усещането Carl Cox да завърти демото ти в Ibiza, преди да го издаде официално през лейбъла си и да те покани да пускате заедно на различни събития. Няма нищо чудно, че хърватинът е поканен да пуска на Арената, след като тъкмо без избран за Best Regional Producer! Честта да открие сцената тази година и с това да даде старт на новата ера на EXIT Dance Arena се пада на двама представители на домакина Нови Сад - Dušan Nikolić и Runy.

EXIT Freedom 2018 представя 5 фестивала в 5 държави!

След като EXIT Summer of Love обедини четири фестивала през изминалото лято, EXIT Freedom 2018 разширява владенията си и вече обхваща 5 фестивала в 5 държави: EXIT, Festival 84, Sea Star, Revolution и Sea Dance.

Билетите са на http://exitfest.orghttp://www.partytravel.bg и http://www.ticketlogic.bg, а http://www.partytravel.bg предлага на българските фенове и специални оферти за транспорт и настаняване за фестивала в Нови Сад.

Транспорт и настаняване за останалите фестивали от групата можете да намерите на http://exittrip.org.

Прочетете още