Още популярни имена в YALTA CLUB до края на годината!

Още популярни имена в YALTA CLUB до края на годината!
11 Ноември 2019

Месец ноември в YALTA CLUB ще приключи с парти в двете зали на клуба. На 29 ноември в Room 1 ще пуска италианецът Enrico Sangiuliano. Диджеят ще представи новата си концепция SOLO. По същото време в Room 2 ще звучи съвместен 'back 2 back' сет на Guy J и Guy Mantzur. Към израелците в ъндърграунд залата ще се присъедини и Liubo Ursiny.

На 13 декември Интер Експо Център ще бъде домакин на най-големия фестивал за електронна музика у нас – SOLAR. Краят на годината ще бъде отбелязан в три от залите, а в събитието ще вземат участие 10 водещи имена на световната електронна сцена.

В една от залите 'TOOLROOM IN STEREO' ще пуска любимецът на българските фенове Mark Knight. Англичанинът ще застане зад пулта съвместно с испанските пионери Chus & Ceballos и Juan Alvarez.

В техно залата 'MoodRAW' ще звучи сет на една от най-ярките техно диджейки Nicole Moudaber, както и на Gaiser и Matador, които ще застанат един до друг за 'back 2 back' микс.

Към разнообразния състав на артистите за SOLAR се присъединяват и Rudimental. Британските drum and bass звезди ще представят диджей сет в отделна зала на Интер Експо Център.

Билети за всички клубни партита, както и за SOLAR, може да закупите от OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.

Повече информация на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

Честито на Аделина Босева, Владимир Атанасов, Добрина Ямболова, Кирил Кирилов, Момчил Кръстев, Николай Кирилов и Стела Димитрова, които печелят по две покани от играта ни за партито с Len Faki! :)

 

Прочетете още