Посрещнете Нова година по холивудски с хип-хоп и поп звезди в Paradise Center

Посрещнете Нова година по холивудски с хип-хоп и поп звезди в Paradise Center
14 Ноември 2019

100 Кила, Дара, Алекс и Влади, Дара Екимова, Young BB Young се събират на грандиозното парти NYE2020 The Night of the Stars!

Бляскаво парти, вдъхновено от Холивуд, ще превземе столичния Paradise Center навръх Нова година. Няколко локации в най-големия търговски център в България ще бъдат домакини на уникалното по рода си multiroom събитие, което организаторите от FlyEvents правят вече повече от 10 години.

Тематиката тази година обещава всеки гост да се почувства специален и в центъра на прожекторите, а звездното изживяване гарантират както поканените изпълнители – 100 Кила, Дара, Алекс и Влади, Дара Екимова, Young BB Young, DJ Doncho, Djane Helly, така и празничната атмосфера, която ще бъде създадена в Sofia Event Center (най-голямата зала на партито), Playground, Porto Maltese.

Гвоздеят на програмата в SEC е 100 Кила, който в момента е в центъра на вниманието с първата си биографичната книга. На сцената ще излязат още Дара, Алекс и Влади, Дара Екимова и DJ Doncho, а над 1000 гости ще се насладят на незабравимо шоу с 360-градусови прожекции, декори, достойни за касов хит и новогодишна нощ, която ще се помни дълго след това. Ако искате още по-специални емоции, можете да си запазите място в зала Панорама (част от SEC), която ще бъде преобразена в Shisha Room и ще ви даде възможност да посрещнете 2020 г. в уникална атмосфера и с наргиле в ръка. Парти настроението ще е на макс и в Playground, където мястото на 100 Кила ще заемат Young BB Young, а на диджейския пулт ще бъде Djane Helly. Ресторантът на годината – Porto Maltese, също е част от NYE2020 The Night of the Stars, като там новогодишната нощ ще премине под знака на изисканата кухня и специална програма, включваща фолклорни изпълнения.

По традиция голяма част от местата за партито са заети до началото на декември, така че ако искате и вие да се почувствате като звезди, когато посрещате Новата 2020 година, вижте повече информация на newyear.bg и побързайте да си направите резервация на 0890 102 103.

Прочетете още