Премиерите на редица кино заглавия са отложени за 2022

Премиерите на редица кино заглавия са отложени за 2022
25 Януари 2021

Както съобщихме по-рано, филмът "Смъртта може да почака" (No Time to Die) от поредицата за Джеймс Бонд бе отложен с половин година - за 8 октомври. Стана ясно, че премиерите на редица други заглавия за големия екран също бяха изместени напред във времето, а някои чак за началото 2022-ра. Причината е, че пандемията продължава с мащаби, които на места са по-лоши в сравнение с миналата пролет и ограничения, които може и да не отпаднат скоро. Новината е поредното разочарование за Холивуд и собствениците на киносалони, разчитащи на хитови заглавия, които да намалят загубите им.

Warner Bros обяви отлагането на "Много светии от Нюарк" (The Many Saints Of Newark), разказващ за историята на семейство Сопрано преди едноименния и култов сериал Sopranos, за 21-ви септември тази година.

"Пепеляшка" (Cinderella) с Камила Кабейо в главната роля е с нова дата на премиерата - 16 юли.

Uncharted - видеоадаптация на сюжет от популярна електронна игра с участието на Том Холанд, Марк Уолбърг и Антонио Бандерас е преместен направо за 11 февруари 2022 г.

Morbius - поредната история за супергерой (вампир) на Marvel с Джаред Лето няма да е на екран на 8 октомври, а ще излезе евентуално през януари догодина.

Новата лента за Доктор Стрейндж - Doctor Strange In The Multiverse Of Madness, която ще бъде режисирана от Сам Райми, първоначално беше предвидена за премиера на 7 май 2021 г. Сега филмът е насрочен за 25 март 2022 г.

Четвъртият филм от поредицата Тор - Thor: Love And Thunder, който отбелязва завръщането на режисьора на Рагнарок, Тайка Уайтити и в който Крисчън Бейл ще бъде главният злодей, се очакваше на 5 ноември 2021 г., но е отложен за 11 февруари 2022 г.

"Индиана Джоунс 5", в който Харисън Форд ще се върне към ролята, която го направи световноизвестен, вече е насрочен за година по-късно от планираното, като се премества от 9 юли 2021-ва за 29 юли 2022-ра година.

Прочетете още