RÜFÜS DU SOL пускат версия на живо на номинираната за Grammy песен „On My Knees“

RÜFÜS DU SOL пускат версия на живо на номинираната за Grammy песен „On My Knees“
22 Декември 2022

ÜFÜS DU SOL завършват най-амбициозната си година досега с издаването на версията на живо на номинирания за Grammy сингъл „On My Knees“, заснет от тяхното разпродадено изпълнение в The Gorge Amphitheatre през октомври.

Това издание е като честване на двойната номинация на групата за Grammy за 2023 г. за „On My Knees“ като най-добър денс/електронен запис, категория, която им донесе първата победа на Grammy по-рано тази година, и техния албум „Surrender“ за най-добър денс/електронен албум. Това следва петата победа на групата ARIA за най-добър продуциран албум миналия месец.

Турнетата на бандата достигнаха нови висоти през 2023 г., като тяхното шоу на живо „Surrender“ докосна живота на феновете по целия свят от The Gorge Hollywood Bowl, Red Rocks до Forrest Hill в Ню Йорк, нататък до Виена, Прага, Берлин, Кьолн и много други европейски хедлайнери. RÜFÜS също разпродадоха собствения си дневен фестивал в Gunnersbury Park London и превзеха фестивални сцени като фестивала ''Sziget'' в Будапеща и фестивала ''Fest'' в Полша. Едновременно с това тази година RÜFÜS DU SOL DJ Set доминират в светлините на международните прожектори, което ги прави единствената група в света, която може да разпродава стадиони, след което да управлява най-надеждните DJ пултове в света като Circo Loco в DC-10, Afterlife в Hi Ibiza и Брънч в парка на Барселона сред много други.

Тази експлозивна година завърши с поредица от изпълнения в Австралия и Нова Зеландия, като групата беше посрещната у дома от разпродадени концерти в Оукланд, Бризбейн, Сидни, Мелбърн и Пърт през последните шест седмици. Подготвя се следващата страница от пътуването на RÜFÜS, групата очаква с нетърпение да работи върху нова музика в началото на годината, преди да се завърне на собствения си бутиков фестивал, Sundream, дебютирайки на ново място през месец май 2023г. в Сан Хосе дел Кабо, Мексико.

Прочетете още