'Release Yourself' на Roger Sanchez отбелязва забележителните 1000 епизода в ефир!

'Release Yourself' на Roger Sanchez отбелязва забележителните 1000 епизода в ефир!
16 Декември 2020

В петък от 19:00 (както и в събота от 22:00) ще излъчим паметния епизод номер 1000 на любимото “Release Yourself” - емблематичното за ефира на 101.7 FM в София и онлайн на www.radionova.bg предаване на хаус легендата Roger Sanchez!

Сътрудничеството между всепризнатия вълшебник зад пулта (и в студиото) и единствената радиостанция за електронна музика у нас стартира през 2004, когато той записа специално обръщение към българските си фенове, с което обяви старта на шоуто в България по Радио NOVA. Видеото бе излъчено на парти в най-популярния софийски клуб за електронна музика тогава - Spartacus.

Година по-късно, часове преди преди първия си гиг у нас в Зимния дворец, Roger Sanchez уважи почитатели на радиото с предварителна изява в тесен кръг в YALTA CLUB, организирана от медията. Там един от най-влиятелните световни диджеи подари на най-верните фенове на “Release Yourself” брандирани тениски и CD-та с едноименната си култова микс-компилация.


През 2011 американският пионер, носител на награда Грами, бе диджей на партито по случай 7-ия рожден ден на Радио NOVA в YALTA CLUB, където изненада почитателите си с лична среща.

Наши фенове имаха възможност да се видят с него на четири очи и в офиса ни през октомври 2014, когато даде и ексклузивно интервю за нас.

Кулминацията в съвместната ни история ни бе преди година, през октомври 2019. Тогава Roger Sanchez отново показа истинска класа - той пуска само и единствено за слушателите ни на тайно парти в офиса ни, което бе излъчено в реално време както на 101.7 FM в София и онлайн на www.radionova.bg, така и в YouTube канала ни! Тогава му благодарихме със специална златна плоча, ознаменуваща 15-годишнината на предаването в ефира ни и продуктивното ни сътрудничество. Събитието бе осъществено със съдействието на приятелите ни от YALTA CLUB.

Радио NOVA продължава да бъде верен и ексклузивен за България партньор в дългогодишното музикално “Release Yourself” приключение на хаус корифея Roger Sanchez. Ако все още не сте се присъединили, включете се на 101.7 FM и онлайн на www.radionova.bg всеки петък от 19:00 и събота от 10 вечерта. Just listen! :)

Прочетете още