YALTA CLUB празнува рожден ден с Mark Knight и Radio Slave на 23 февруари!

YALTA CLUB празнува рожден ден с Mark Knight и Radio Slave на 23 февруари!
5 Февруари 2019

На 23 февруари (събота) столичният YALTA CLUB ще отпразнува своя 28-и рожден ден с Mark Knight и Radio Slave в двете зали на клуба.

Гост в Room 1 ще бъде един от най-успешните диджеи и продуценти в света  - Mark Knight.

Британецът има редица успешни тракове като "Man With The Red Face" (съвместно с Funkagenda), "Downpipe" и "Ten" (съвместно с Underworld) и "Alright", както и ремикси за артисти като Faithless, Florence + The Machine, Basement Jaxx и Groove Armada. През 2010 г. е номиниран за награда Грами за работата си по мултиплатинения албум на The Black Eyed Peas "The E.N.D". Същата година получава и награда на Beatport за един от най-продаваните електронни сингли на 2009 - "Good Times".

Повече от 15 години Mark Knight менажира реномирания лейбъл Toolroom Records. През изминалата година компанията издаде суперуспешния ремикс на CamelPhat на "Right Here, Right Now" Fatboy Slim, който бе второто най-продавано парче в Beatport за 2018 и се превърна в клубна класика. Друго издание на Toolroom Records - "Feel My Needs" на Weiss бе обявено за трак на годината на 'Best Of British Awards' на DJ Mag. Преди броени дни излезе и новата компилация 'This Is Toolroom 2019', която включва свежи продукции на артистите на лейбъла, включително и ново парче на самия Mark Knight - "The Mystery Of Old Ma Clifton", което феновете ще чуят на живо в празничната нощ.

Предаването му 'Toolroom Radio', което радио NOVA излъчва всеки петък от 21:00 и в събота от 20:00, е в ефира на 101.7 FM в София и онлайн на wwww.radionova.bg почти 9 години! Шоуто е част и от програмата на над 30 радиостанции в цял свят.

Към англичанина в голямата зала на клуба ще се присъедини дългогодишният резидент на YALTA CLUB - Juan Alvarez, който пристига от Англия специално за събитието. 

Рожденият ден на клуба ще се празнува паралелно и в по-малката, 'Room 2' зала със сет на Маtt Edwards, познат като Radio Slave.

Съоснователят на звукозаписната компания Rekids реализира музика под редица псевдоними (Quiet Village, Sea Devils, REKID, The Machine), но голяма част от публиката го познава като Radio Slave. С това име продуцентът издава парчета като "My Bleep", "Bell Clap Dance" и "No Sleep", както и дебютния си албум от 2017 "Feel The Same". Работил е съвместно с пионери на електронната сцена като Armand Van Helden, Slam, UNKLE, DJ Hell, DJ Sneak и много други. Radio Slave е бил резидент на легендарния клуб Ministry Of Sound в Лондон.

През 2008 г. английското издание DJ Mag го обявява за продуцент на годината. Считан от фенове и критици за един от най-добрите създатели на ремикси в света, в дългия списък с негови клубни версии на парчета на поп звезди фигурират имена като Kylie Minogue, Pharrell Williams, Paul McCartney, Moby, Elton John, Gwen Stefani, Pet Shop Boys и много други.

В празничната нощ зад пулта на малката зала ще се качи и създателят на серията събития 'TAKEOVER' и резидент на YALTA CLUB Liubo Ursiny.

Честито на Атанас Коцев, Илия Андреев, Мартина Христова, Николай Бучков и Силвия Василева, които печелят по 2 билета за партито от играта ни! :)

Прочетете още