Sharam гост на YALTA CLUB на 24 май (петък)

Sharam гост на YALTA CLUB на 24 май (петък)
22 Май 2019

Американският диджей и продуцент от ирански произход идва за парти в основната, Room 1 зала на YALTA CLUB. Специално за събитието клубът отваря и лятната си градина.

Като част от легендарното дуо Deep Dish, създадено през 1992, Sharam е работил по 2 студийни албума, десетки тракове и компилации, както и ремикси за артисти като Michael Jackson, Janet Jackson, Madonna, The Rolling Stones, Tina Turner, Depeche Mode, Coldplay, David Guetta и много други. През 2002 тандемът спечели награда Грами за работата си по хаус версията на песента на Dido "Thank You".

Американецът е мениджър на престижния лейбъл Yoshitoshi Recordings, който преди 2 години DJ Mag класира сред 25-те най-добри музикални компании за електронна музика на десетилетието.

Като продуцент Sharam е известен с иноваторството си - той обича да смесва различни стилове. Това се чува отчетливо в последните му два албума - еклектичния 'Retroactive' събира всички музикални влияния в дългата му кариера, а 80-минутната компилация 'Collecti' връща артиста към техно корените му.

Диджеят е търсен гост в цял свят - от сцените на мащабни фестивали като BPM (Мексико) до емблематични клубове като Warung (Бразилия).

По-късно тази година Sharam планира да издаде нов материал във връзка с 25-годишнината на Yoshitoshi Recordings, който феновете ще могат да чуят и на партито в YALTA CLUB.

От българска страна в нощта на 24 срещу 25 май, зад пулта ще застане дългогодишният резидент на клуба и създател на партитата TAKEOVER - Liubo Ursiny.

Повече информация за събитието тук.

Прочетете още