SOLAR Island с Hernan Cattaneo и Hot Since 82 на остров Света Анастасия на 13 и 14 август

SOLAR Island с Hernan Cattaneo и Hot Since 82 на остров Света Анастасия на 13 и 14 август
8 Юни 2022

След като обявиха тазгодишното издание на фестивала SOLAR Summer, организаторите от YALTA CLUB анонсират и успоредно дневно издание на 13 и 14 август. SOLAR Island се завръща с разширен терен и капацитет на остров Света Анастасия, където ще пускат две имена от световна величина – Hernan Cattaneo и Hot Since 82.

На 13 август (събота) на специално изградения пулт на вулканичните скали, Hernan Cattaneo и Liubo Ursiny ще представят дълъг съвместен 'back 2 back' сет. Аржентинецът и резидентът на YALTA CLUB ще повторят изживяването от първото издание на SOLAR Island миналата година.

Ден след това - в неделя (14 август), остров Света Анастасия посреща Hot Since 82. Daley Padley, както е истинското му име, включва и SOLAR Island в натоварения си летен график, а преди него ще миксира другият титуляр на YALTA CLUB - Stephen Popov.

Освен главната сцена за основните артисти, на фестивала ще бъде изградена и още една плажна сцена, която ще работи без прекъсване, както и зона за релакс.

Капацитетът на тазгодишното издание ще бъде точно 1000 души.

SOLAR Island ще продължи целодневно през уикенда, а всеки закупен билет за събитието ще включва и транспорт с кораб от пристанище Бургас.

Повече информация за корабите, които ще транспортират посетителите в двете посоки, ще бъде обявена допълнително на фейсбук страницата на YALTA CLUB, както и на yaltaclub.com.

Билети за всеки от двата дни на SOLAR Island може да закупите от Eventim (13 август и 14 август), бензиностанции OMV, YALTA CLUB и Ticketstation на цена от 100 лв.

Прочетете още