SOLAR XMAS 2021 с 14 артисти на 3 сцени на 17 декември (петък) в Интер Експо Център!

SOLAR XMAS 2021 с 14 артисти на 3 сцени на 17 декември (петък) в Интер Експо Център!
26 Ноември 2021

Техно, хаус и трап музика ще звучат едновременно от три халета в Интер Експо Център на 17 декември. За събитието в София пристигат Mark Knight, дуото Solardo, Chris Liebing, Victor Calderone, както и хедлайнерът на хип-хоп и трап залата - рапърът Lil Pump.

За мащабното събитие SOLAR ще изненада публиката с нова зала, която ще събере хип-хоп и трап феновете на едно място. Основен артист в нея е американският рапър Lil Pump, който пристига за първи път в България. Освен със сингъла "Gucci Gang", той е познат и с парчета като "I Love It" (с Kanye West), "Eskeetit", "Be Like Me" (с Lil Wayne) и "Welcome To The Party” (включено в саундтрака на филма Deadpool 2). Преди излизането му, на сцената на Зала 1 ще се изявят и българските изпълнителни Боро Първи, Murda Boyz, Жлъч/Григовор/Гена, DJ Theo, Fat Gang, Rusto и Moneystaxs.

На 17 декември в самостоятелна зала ще пускат Victor Calderone, Chris Liebing и Liubo Ursiny.

В съседство, зад пулта на третата зала ще се изявят Mark Knight, Solardo и Stephen Popov.

Посетителите на SOLAR XMAS в Интер Експо Център ще бъдат допускани само при представяне на:

Сертификат за ваксинация.

или

Документ, удостоверяващ преболедуван Covid-19 през последните 6 месеца.

или

Документ за отрицателен PCR тест в рамките на 72 часа или документ за отрицателен антигенен тест направен до 48 часа преди събитието.

или

Отрицателен антигенен тест, направен на място в мобилния пункт, който ще бъде организиран пред Интер Експо Център.

Честито на Виктория Георгиева, Емилия Тонова, Марчо Минчев, Николай Николов, Николай Тънковски, Полина Станджикова и Радослав Радев, които печелят по 2 билета от играта ни! :)

 

 

Прочетете още