Stefano Noferini и Fabio Florido в Cacao Beach Club на 26 и 27 юли

Stefano Noferini и Fabio Florido в Cacao Beach Club на 26 и 27 юли
17 Юли 2019

На 26 юли Cacao Beach Club посреща Stefano Noferini, а  в събота (27 юли) феновете ще чуят селекцията на един от резидентите на легендарните партита на Richie Hawtin 'ENTER' – Fabio Florido.

Stefano Noferini е един от най-уважаваните артисти на електронната сцена. Издавал е музика за лейбъли като 20/20 Vision и Tronic, менажира и собствена звукозаписна компания - Deeperfect, която след осемгодишно развитие, вече има завидни продажби в Beatport - доказателство за музикалния му нюх.  Пускал е на фестивали като Ultra и Elrow, както и в престижни клубове като Space Ibiza, Ministry of Sound и The Egg.

От българска страна в петъчната вечер ще се включат магнетичната Boryana и Deso. Повече за партито тук.

Вторият италианец за уикенда, който ще зарадва феновете на 27 юли, е Fabio Florido. Любимецът на Richie Hawtin е не само резидент на ENTER, но и посланик на неговия пулт PLAYdifferently MODEL 1. Познат със специфичното си техно звучене, той печели уважението и на имена като Dubfire, Chris Liebing, Loco Dice и Paco Osuna. Fabio е с класическо музикално образование, по-късно преминава и през по-сериозното за него „училище“ - ъндъграунд сцените в Тоскана и в Лондон. По собствените му думи, всичко това му е помогнало да балансира страстта си към музиката и нощния живот, като непрекъснато се стреми да усъвършенства звученето си, следейки новите технологии. Добрата му музикална подготовка и усет се забелязват от лейбъли като Black Swan и Selected Records, които издават някои от първите му парчета. Малко по-късно следват и тракове за влиятелни лейбъли като M_nus, SCI+TEC и RUKUS, както и покани от фестивали като Awakenings, Sonus и Tomorrowland.

Освен Fabio Florido, зад пулта на Cacao Beach Club, в нощта на 27 юли ще се включат и DJ Steven и Shosho, които ще пускат до сутринта. Детайли за събитието тук.
 
Повече информация за предстоящите партита в Cacao Beach Club може да откриете тук.

Билети за партитата на 26 и 27 юли може да намерите в мрежата на Eventim.bg.

Прочетете още