'The Anjunadeep Edition' по Радио NOVA!

'The Anjunadeep Edition' по Радио NOVA!
6 Февруари 2019

Независимата звукозаписната компания 'Anjunadeep' е основана от Above & Beyond и James Grant през  2005 г. в Лондон. Името идва от 'Anjuna' - емблематичен със своите trance партита плаж в Северна Гоа, Индия и по-бавният и хипнотичен 'deep house'.

Първоначално основен фокус на 'Anjunadeep' е deep и progressive музиката, с която Above & Beyond завършват своите сетове. Постепенно лейбълът се превръща в един от най-уважаваните в областта на електронната музика в света.

С музиката на Dusky, Yotto, Cubicolor, Lane 8 и Croquet Club, която издаде, 'Anjunadeep' си извоюва име на основна платформа за изява на непознати и талантливи продуценти. Освен сериите компилации, миксирани от James Grant и Jody Wisternoff, които достигнаха върха на специализираните класации на iTunes, лондонската издателска къща има в портфолиото си и студийни албуми на имена като Moon Boots, Way Out West, Dusky, Michael Cassette, Yotto и Luttrell.

За 14 години и близо 400 издания, музикалната концепция на лейбъла Anjunadeep се е развила, но основната мисия винаги е същата - да представя неподвластна на времето емоционална и мелодична електронна музика.

Всяка седмица в предаването на лейбъла звучи 60-минутен сет на артист от каталога му.

Бъдете с 'The Anjunadeep Edition' всеки понеделник от 22:00! Just listen! :)

Прочетете още