Victor Calderone и Hernan Cattaneo пускат успоредно в двете зали на YALTA CLUB на 20 април (събота)

Victor Calderone и Hernan Cattaneo пускат успоредно в двете зали на YALTA CLUB на 20 април (събота)
16 Април 2019

На 20 април (събота) двама от най-уважаваните световни диджеи - Victor Calderone и Hernán Cattáneo, ще пускат успоредно в двете зали на YALTA CLUB.

Зад пулта в основната, Room 1 зала, ще застане Victor Calderone, създател на култови ремикси на Madonna, Sting, Beyoncé, Depeche Mode, Janet Jackson, Sarah Brightman, Elton John, Garbage и много други.

Самостоятелните му проекти също бележат редица успехи - като албумът му от 1999 г. E=VC2, в който умело смесва хаус, трайбъл и вокали, както и продължението от 2001 г. В над 20- годишната си кариера на диджей, Calderone е работил с имена като Adam Beyer, Richie Hawtin, Nicole Moudaber, Paco Osuna и е бил резидент на редица престижни световни клубове.
В нощта на 20 април, в голямата зала на YALTA CLUB феновете ще чуят миксове и на Juan Alvarez и Petar Pavlov.

По същото време, във втората зала на клуба под земята, свой дълъг сет ще представи Hernán Cattáneo, който има повече от 30-годишен опит зад пулта и богата дискография, включваща десетки тракове, ремикси и компилации.

Hernán Cattáneo нашумява в средата на 90-те като резидент на легендарния Clubland в Буенос Айрес. През 2002 г. печели награда за най-добър млад диджей на DJ Awards, а четири години по-късно е седми в класацията на DJ MAG на 100-те най-добри световни диджеи. През 2009 г. Hernán Cattáneo стартира собствен лейбъл, който издава музика на утвърдени продуценти и млади таланти. В момента често работи в сътрудничество със Soundexile и Audio Junkies.
От българска страна в партито в Room 2 ще се включи резидентът на YALTA CLUB Liubo Ursiny.

Повече информация за събитието тук.

Честито на Александър Марков, Виктор Миков, Дора Пенкова, Елица Василева и Красимира Николова, които печелят двоен билет от играта ни!

Прочетете още