Victor Ruiz, Nakadia и Onyvaa в Cacao Beach Club на 16 и 17 август

Victor Ruiz, Nakadia и Onyvaa в Cacao Beach Club на 16 и 17 август
12 Август 2019

Летните партита в Cacao Beach Club продължават на 16 и 17 август с участието на Victor Ruiz, Nakadia и Onyvaa.

В събитията ще се включат и Balthazar & Jackrock, Robert Vasilev, DJ Steven и Peppou.

На 16 (петък) феновете ще зарадва Victor Ruiz.

В дискографията си бразилецът има много продукции като "Thunderstorm" и "Rollercoaster" (част от каталога на лейбъла на Sharam от Deep Dish 'Yoshitoshi Recordings') и "Interestellar" (за Sprout Music), в която включва елементи от композиция на Hans Zimmer. Victor Ruiz е правил ремикси за артисти от ранга на Moby, Dubfire, Oliver Huntemann, Stephan Bodzin, Hatzler и Thomas Schumacher. Диджеят е един от най-продаваните техно артисти в момента, с участия в престижни клубове и фестивали по целия свят.

Същата вечер зад пулта ще застанат и Balthazar & Jackrock и Robert Vasilev.

Следващата вечер (17 август) Cacao Beach Club посреща талантливата Nakadia.

Израстнала в провинцията на Тайланд без почти никаква възможност за реализация в света на електронната музика, през 2002 г. Nakadia посещава парти в Германия, което я вдъхновява да започне да изучава и оформя стила си. През 2014 г. тайландската диджейка вече се е насочила към deep house, tech house и techno и има над 55 участия в 12 страни. Оттогава насам тя е пускала в клубове като Watergate (Берлин), The Egg (Лондон) и Glow (Банкок). Nakadia е и неразделна част от една от най-популярните серия партита в Ибиса - 'ANTS'. До момента е посетила повече от 60 държави, пускала е и на фестивални сцени като Tomorrowland, Loveparade, Sziget и много други.

В същата вечер едно от новите лица на техно сцената – Onyvaa, също ще представи свой сет.

Родената в Калифорния диджейка се отличава с мелодичното си techno, вдъхновено от Детройт, и много аналогови елементи. От години Onyvaa се е установила в Париж, където създава лейбъла си 'Passeport Records'. Талантът ѝ е забелязан от имена като Maya Jane Coles, Joris Voorn, Paco Osuna и много други, които включват нейни парчета в сетовете си.

От българска страна в партито ще се включат DJ Steven и Peppou.

Пълната програма на клуба може да видите тук, както и на официалната фейсбук страница на Cacao Beach Club.

Билети за събитията на 16 и 17 август може да намерите в мрежата на Eventim.bg.

Прочетете още