Второ 'Radio NOVA Night' парти със Silver Ivanov и Mr.K в Culture Beat Club на 7 февруари!

Второ 'Radio NOVA Night' парти със Silver Ivanov и Mr.K в Culture Beat Club на 7 февруари!
21 Януари 2020

На 7 февруари (петък) столичният Culture Beat Club отново ще бъде домакин на 'Radio NOVA Night' парти с музиката от ефира ни - горещите тракове от 'Morning Energy' и 'Lounge Mix' селекцията ни.

След успешното първо събитие от поредицата на 29 ноември 2019, зад пулта на Culture Beat отново ще застане тандемът Silver Ivanov и Mr.K.

Silver Ivanov близо 10 години представя качествената си хаус селекция в предаването 'Addicted To Music', което Радио NOVA излъчва всеки понеделник от 6 следобед. В дискографията си има парчета, издадени от лейбъли като King Street Sounds, Beatdown (на Sonny Fodera) и Dutchie Music, както и участия на най-добрия форум за електронна музика в Европа - Amsterdam Dance Event.

Мr.K е на електронната сцена от 25 години. Пускал е в някои от най-популярните клубове в България, a миналата година представи Радио NOVA на един от най-добрите фестивали в света - Exit Festival в Сърбия! Седмичното му предаване 'Impressive Sounds' звучи на 101.7 FM в София и онлайн на www.radionova.bg всеки вторник от 18:00 ч. повече от 11 години!

Повече информация за събитието тук.

Прочетете още