YALTA CLUB с десет SOLAR събития!

YALTA CLUB с десет SOLAR събития!
30 Май 2023

YALTA CLUB обяви старта на лятото с първото за годината събитие на остров Света Анастасия със специален гост Hot Since 82, който ще представи сета си по време на July Morning. След това от клуба анонсираха и завръщането на  SOLAR PLOVDIV – събитието, което ще доведе легендарния диджей и продуцент Afrojack за първи път в България, заедно с Fedde le Grand и други.

Екипът на YALTA CLUB представи още 8 предстоящи партита за сезона - дневните партита (SOLAR ISLAND), както и вечерните на пристанище Бургас (SOLAR SUMMER), ще доведат някои от най-разпознаваемите имена на световната сцена. Още един дебют за България е участието на Diplo, който ще чуем заедно със Seth Troxler. През юли и август феновете ще видят още: Solomun, Âme, Hernan Cattaneo, Stefan Bodzin, Denis Horvat, Victor Calderone и Dubfire. Летният SOLAR календар ще завърши с мащабно събитие в Арена София, което кани Richie Hawtin.

Лятото започва с посрещането на първия юлски изгрев с Hot Since 82. Продължава в Пловдив заедно с Afrojack, Fedde le Grand, Ownboss и Laura van Dam на 14 юли. На 28 юли предстои едно от най-чакани събитие за сезона - SOLAR SUMMER с четирикратния носител на наградите DJ Awards за най-добър продуцент и най-добър диджей - Solomun. В първия уикенд на август феновете на дневните партита се отправят към остров Света Анастасия за SOLAR ISLAND, където зад специално изградения пулт ще бъдат Hernan Cattaneo и Liubo Ursiny на 5 август и Kristian Beyer, от дуото Âme, нa 6 август. На 11 август предстои SOLAR SUMMER на пристанище Бургас, където своя дебют на българска сцена ще направи носителят на три награди „Грами“ и тринадесет номинации Diplo. Toй ще се качи на сцената на фестивала за дълъг съвместен 'back 2 back' сет с бунтаря на електронната музика - Seth Troxler. На 12 август YALTA CLUB oтново е на остров Света Анастия през деня заедно с нюйоркския ветеран Victor Calderone, а през нощта заедно с Denis Horvat. Серията от събития SOLAR ISLAND ще завърши подобаващо с един от култовите диджеи за бранда SOLAR, които феновете помнят с легендарните партита на Cacao Beach! Dubfire се завръща на 13 август на остров Света Анастасия със сет, който ще продължи през целия ден.

Събитията SOLAR завършват на 30 септември в София с артиста, познат като Plastikman, собственик на лейбълите Plus8 и Minus, създател на партитата ENTER и своята технологична компания - PLAYdifferently. Richie Hawtin пристига за своето единствено участие в България за годината, заедно с италианката Adiel.

За повече информация за летния календар на SOLAR, организиран от YALTA CLUB, следете Facebook страницата и Instagram профила на клуба.

Билети за всички събития са в продажба в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg.

Честито на Кристина Кърджалиева, Станислава Петрова, Теодор Драганов и Християн Георгиев, които печелят по 2 билета от играта ни за SOLAR ISLAND 2023 x HERNAN CATTANEO на 5 август и SOLAR ISLAND 2023 x AME на 6 август на о. Света Анастасия!

 

Прочетете още