Запомнящо се откриване на лято 2019 в Bedroom Beach

Запомнящо се откриване на лято 2019 в Bedroom Beach
11 Юни 2019

Близо 5000 души присъстваха на откриването на летния сезон на Bedroom Beach на 7 и 8 юни.

Гостите на 'Game Of Gods' партито в първата вечер от откриването бяха потопени в атмосфера, вдъхновена от мистиката на древен Олимп. В събитието участваха близо 30 артисти от България и Румъния. Партито подгря резидентът DiMO (BG), а по-късно зад пулта на Bedroom Beach за първи път застана резидентът на Cavo Paradiso в Миконос Agent Greg.

Кулминация на следващата вечер (8 юни) бе първата по-голяма самостоятелна изява на Ицо Хазарта. Заедно с резидента на клуба DJ Mascota той представи и съвместното им парче „Известна“.

За последните 12 години Bedroom Beach се наложи като един от най-популярните клубове на Черноморието, който залага на качествен звук и осветление, както и пищна сценография. Този сезон участие в клуба ще вземат DiMO (BG),  FED, DJ Gorro, C-Fusion, Vasco C, BIG D, Stephan Gee, DJ Steven и Ясен Петров от Metropolis, MC Vera Russo, саксофонистът Светлин Къслев, Vessy Boneva, Remi (Makosa Nostra), театърът на сенките "Fireter" и момчетата от  X-Energy Crew, както и артистите от Румъния Daniela Dolha-Ella, Roberta Alyssam, Mihai Andrei и Daniel Andronic, които съчетават танци и акробатика.

В Bedroom Beach това лято ще пускат световни диджеи - Mahmut Orhan, Crazibiza, Consoul Trainin и Liva K. Клубът ще зарадва и феновете на хип-хопа с партита със 100 Кила, Криско, Ъпсурт и Тита. Ще бъде поставено началото и на нова поредица плажни събития 'Trap on the beach' с MBT, Marso и V:RGO.

Bedroom Beach ще бъде домакин и на концерти с любими български звезди. Началото ще постави примата на българската музика Лили Иванова на 12 юни. Тя ще бъде специален гост на юбилейния, 60-и сезон на курортен комплекс Слънчев бряг. Датата 1 август е запазена за легендарния Васил Найденов.

Повече информация програмата на клуба тук.

Прочетете още