EXIT потвърждават - David Guetta ще е хедлайнер на Sea Dance Festival в Черна Гора

EXIT потвърждават - David Guetta ще е хедлайнер на Sea Dance Festival в Черна Гора
22 Февруари 2019

David Guetta, най-успешният музикален продуцент на 21-ви век и един от най-търсените диджеи в света, ще оглави тазгодишния Sea Dance Festival в Черна гора, промотиран от екипа на EXIT и насрочен от 30-ти август до 1-ви септември 2019-а!

Фестивалът се намира в близост до град Будва, на зашеметяващия плаж Buljarica, на 2 мили дълъг пясъчен залив с невероятна гледка към заобикалящите планини, които са сред най-незабравимите залези на Адриатическото крайбрежие. Миналата година Sea Dance събра почти 50 000 посетители, много от които са останали в официалния къмпинг на фестивала, настанен в вековните маслинови дървета, точно до плажа и всичките пет сцени на фестивала. След като спечели наградата за най-добър европейски фестивал през 2015 г., Sea Dance остава сред първите 10 фестивала в своята категория на Европейските фестивални награди.

Това лято, посетителите на фестивали от цял ​​свят ще отидат на парти в Адриатика с David Guetta, френската суперзвезда, която оглави революцията в музикалната индустрия, превръщайки електронната музика във водещ жанр. Guetta е една от най-популярните музикални звезди с 11 милиарда гледания в YouTube, 2 милиарда в потока на Spotify и над 100 милиона фенове в социалните мрежи в цял свят. Списъкът със супер музиканти, с които е работил, включва David Bowie, Rihanna, Snoop Dogg, Sia, Nicky Minaj, Avicii и още десетки. В същото време той е единственият DJ, който успя да продаде зашеметяващ брой от 50 милиона албума и сингъла. Той е и носител на многобройни награди, включително две Grammys, Billboard, MTV, DJ Mag и много други. Новият му албум "7", първият за пет години, излезе на върха в глобалния списък на iTunes, а последният му сингъл "Say My Name" вече надхвърли 300 милиона показвания в YouTube. Освен че пускат безбройните хитове на Guetta, Sea Dancers могат да загреят за новото издание на това масивно плажно парти в Адриатиките със следващото видео - официално за миналата година!

Вземете early-bird билети на 50% отстъпка!

На 5-ти март ще се предлагат ограничен брой билети за Sea Dance за най-добра цена от 55 лв. +  ! На разположение ще бъдат и тридневните билети на VIP GOLD зa 210 лв, както и билетите за фестивалния лагер на цена 55лв., достъпна на http://www.bilet.bg. За посетителите на фестивала, които желаят да закупят билети с настаняване и летищен трансфер, предлагат и пакети от € 79. Стандартното настаняване е фестивалният лагер, който се намира на пясъчен плаж в Нови Сад, до река Дунав, а хотели могат да се резервират чрез официалната туристическа агенция на EXIT на http://exittrip.org.

Прочетете още