'Let's Be Close' парти с Dr.Feelgroove и DJ Ilko на 11 октомври в Micro

'Let's Be Close' парти с Dr.Feelgroove и DJ Ilko на 11 октомври в Micro
7 Октомври 2019

На 11 октомври (петък) столичният клуб Micro ще бъде домакин на поредното 'Let's Be Close' парти на Dr.Feelgroove. Специален гост на събитието ще бъде DJ Ilko.

Кирил Бакърджиев, познат като DJ Kircho и Dr.Feelgroove, е на клубната сцена от 25 години. В края 90-те работи с култовото движение за електронна музика Metropolis. Бил е гост и резидент на някои от най-емблематичните клубове в София - Escalibur, Alibi, Indigo, Culture Beat, YALTA CLUB, Blender и други.\

Dr.Feelgroove е първият диджей в България, който използва роторен пулт Urei 1620, който е знаков за клубната култура през 70-те и 80-те. Днес с такъв работят пионери като Louie Vega, David Morales, Dimitri from Paris и др.

В сетовете си Dr.Feelgroove набляга на фънки и джази звученето, soulful хаус и ню диско, в които преобладават живите инструменти - щрайхове, пиана, тромпети, перкусии, вокали и др. (които продуценти като Purple Disco Machine, Joey Negro, Jamie Lewis, Bob Sinclar, Louie Vega и др. използват в продукциите си). В миксовете си на живо Dr.Feelgroove включва и ремикси на артисти като Chaka Khan, Whitney Houston, Incognito, Candi Staton, Jocelyn Brown, Patti Labelle, Herbie Hancock, Cerrone и др.

Специален гост на партито на 11 октомври в клуб MICRO ще бъде друго изявено име от българската клубна сцена - DJ Ilko, част от популярната фънки банда ‘’Tri O Five’’.
DJ Ilko е диджей още от началото на 90те и е бил резидент на YALTA CLUB, Спартакус, Червило, Мascara и Cubo. DJ Ilko създава музика и продуцира ремикси повече от десетилетие, той е и един от малкото български диджеи, изявяващи се извън страната. На живо умело и елегантно комбинира фънк, афро и диско с deep и soulful хаус.

Повече информация за партито на 11 октомври тук.

Предаването 'Let's Be Close' на Dr.Feelgroove звучи в ефира на Радио NOVA всеки вторник от 20:00 часа. Just listen!

Прочетете още